EMSlim – скулптуриране на тялото

EMSlim е първата и единствена, неинвазивна процедура за оформяне на тялото, която едновременно се справя както с мускулния тонус, така и с излишните мазнини. Тази последна иновация използва HIFEM® (високоинтензивно фокусирана електромагнитна енергия), за да предизвика мощни мускулни контракции за изграждане на мускули и едновременно изгаряне на мазнини.

Как работи EMSlim?

Машината предлага първото по рода си приложение на уникално магнитно поле. Технологията HIFEM безвредно прониква в кожата, за да въздейства върху мазнините, както и върху мускулните тъкани. След като проникне в кожата, енергията предизвиква 20 000 дълбоки мускулни контракции, които са придружени от бърза метаболитна реакция в мастните клетки, като не само укрепва и изгражда мускулите, но и намаля мазнините.

Мускулите представляват около 35% от човешкото тяло и докато други процедури за контуриране на тялото са фокусирани само към мазнините, то EMSlim е ЕДИНСТВЕНАТА технология, която изгражда мускули и изгаря мазнини едновременно, като оставя околните тъкани незасегнати.

Кои области могат да се третират?

• корем – подобрява коремния тонус и укрепва коремните мускули, като се постига изразено контуран резултат

При клинични проучвания резултатите сочат:
19% намаляване на подкожната коремна мазнина
16% увеличение на мускулната маса
Средно намаление от 4,4см около талията
96% удовлетворение от резултатите от лечението

• Седалище – за укрепване, тонизиране и стягане на задните части, като осигурява безопасна и напълно неинвазивна алтернатива на популярните, но противоречиви, хирургични и инжекционни процедури

При клинични оценки, измерващи ефикасността на HIFEM терапията за неинвазивно увеличаване и повдигане на седалището, нивата на удовлетвореност на пациентите са средно високи, независимо от загубата на тегло. Резултатите са:
95,4% от участниците съобщават за удовлетворение от резултатите от лечението
85% съобщават за значително подобрение в повдигането и мускулния тонус на седалището


• Ръце
• Бедра
• Прасци

Колко време трае една процедура?

Една процедура е с продължителност от 30 минути.

Колко процедури са необходими?

За оптимални резултати са препоръчителни 4 сесии от по 30 минути всяка, в продължение на 2-седмичен период. Най-изразени резултати ще бъдат видими след 3 месеца с продължаващо подобрение за период от 6 месеца.

Нужни ли са поддържащи сесии след първоначалния цикъл на третиране с EMSlim?

Препоръчваме поддържащи сесии на всеки 6 месеца, ако не тренирате и не следвате здравословна диета. В противен случай постепенно ще се загуби постигнатият резултат от EMSlim.

Колко дълго ще се задържат резултатите от EMSlim?

Повишаването на мускулна маса и мускулен тонус продължава приблизително 6 месеца. За да се запази за по-дълго резултатът е необходимо да се следва правилен режим на хранене и спортуване или периодично да се провеждат допълнителни терапии с EMSlim.

Има ли противопоказания?

Противопоказно е за бременни, хора със сърдечни и съдови заболявания, страдащите от тромбоза, подложените на лечение с противосъсирващи препарати, претърпелите трансплантация, страдащите от автоимунни и ракови заболявания, тези с кожни възпаления в зоните за третиране

Какво е усещането?

По време на процедура се усещат мускулни контракции, които са безболезнени. По-късно може да има усещане като след интензвина тренировка – лека до умерена мускулна треска.

Готови ли сте да пробвате?

За да разберете дали тази нехирургична терапия за контуриране на тялото може да ви помогне за отслабване и укрепване на желаните от вас зони поискайте консултация, като се обадете на 0888 970 076 или запазите час във формата за записвания.