Солна стая

Солна терапия е начин за подобряване на здравето като въздейства в три аспекта на дихателни, кожни и имунни заболявания ,чрез вдишване и излагането на тялото на сухи аерозоли в естествени солни стаи (Халотерапия).

Чрез модерна технология (халогенератор) в стаята се създава терапевтичен микроклимат, близък до този в солните пещери, боровите гори или морския бряг. Въздухът е богат на микроелементи, 80% от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. По време на процедурата в солната стая се разпрашават фини частици от 1-3 микр. специална фармацифтична алпийска каменна сол.

Тази терапия е способ за подобряване на здравето и начина на живот. От нея се влияят различни заболявания, като астма, хронични респираторни болести, пневмонии, бронхити, настинки и вирусни инфекции,алергии,дерматит ,псориазис,хронична умора ,стрес слаба имунна система ,както и много други.

 

Как може да Ви помогне халотерапията и какво лекува?

Солната терапия се препоръчва на хора от всички възрасти.

„Клиничните изследвания показват, че частиците на солта могат да помогнат за лекуването и намаляването на дихателни възпаления; абсорбция на оток (подуване), причинено от течност в тъканите и може да помогне за отпушване на областта на бронхите.“

Тази терапия е препоръчителна за три основни области на заболяване и поява на алергии:

  • Бели дробове и болести на дихателните пътища като бронхиална астма, хроничен бронхит, кашлица в следствие на пушене, кистозна фиброза, енфизем, тонзилит, отит на средното ухо и фарингит, кашлица, грип, хреми, сенна хрема, ринит, синузит и повтарящи се вирусни инфекции
  • Кожни заболявания като дерматоза, екзема и псориазис
  • Психично здраве и свързаните с него стрес, умора и депресия

100% естествено

Без вторични ефект

За всички възрасти

Почиства и пречиства дихателните пътища и белите дробове

Бори се със стреса и умората

Премахва инфекции и гъбична кожа

Облекчава симптомите на болести на дихателната система

Подобрява белодробната система и нивата на кислород

 

Остри респираторни заболявания 90-100% подобрение след 15 терапии.

Хронични заболявания на дихателната система и кожата 80-100% трайно подобрение след 25 до 35 терапии.