Естетични процедури

Филъри
Филърите са медицински изделия предназначени за инжектиране в меките тъкани с цел да увеличат обема на мястото на тяхното поставяне, за заличаване на бръчки и възстановяване на тургора на кожата. Също така с филърите се попълват белези от акне ,хлътналите зони под очите, повдигат се вежди, моделират се скули.

Микроблейдинг
Микроблейдингът е ръчен метод, който е нежен и щадящ.При този метод чрез много финни игли се поставя пигментно вещество в бозалната мембрана между епидермиса от дермата . Много по -повърхностно от татуирането .Специално внимание се отделя на всяко косъмче.Веждите изглеждат напълно естествени ,добре оформени.Не е подходящ за хора с мазна кожа или много суха ,имате спукани капиляри ,акне, бенки или дерматит.
Микродермабразио
Микродермабразио е бърза неинмазивна процедура прилагана за освежаване на кожата. Излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулира образуването на нова по – гладка и чиста повърхност на кожата. Прилага се на лицето и шията.,но може да се прави на всяка част на тялото.

Крио терапия за лице
Крио терапия за лице – под действието на ниските температури кожата се подмладява, лифтира и обновява.Още по – времето на Хипократ са ползвали студ за активизиране на скритите резерви на организма.
Безиглената мезотерапия
Безиглената мезотерапия е ефективна ,безболезнена и безопасна процедура. Чрез метода електропореза се прокарват активните съставки в кожата. Използват се електрически импулси, без болка и странични ефекти.

Поставяне на мигли
За Вашите естествени мигли се прикрепят удължители от естествена коприна с различна дължина и дебелина. Използва се хипоалергично лепило, което не вреди на естествените мигли. Нужна е по дръжка веднъж месечно .
Мезотерапия
Проявява своя многофункционален ефект, чрез инжектиране на коктейл от активни вещества,с помоща на микро игли.Поради размера на иглите процедурата е неболезнена.Активните вещества действат върху клетките на лицето  като  реструктурират, хидратират, тонизират и стимулират кръвната и лимфната циркулация в съединителната тъкан, за да се постигне по-добър вид на кожата на повърхността и в дълбочина.